Към съдържанието

Начало /

Новини /

ВЕРИФИКАТОРИ НА 1D, 2D И DPM КОДОВЕ ОТ OMRON MICROSCAN

ВЕРИФИКАТОРИ НА 1D, 2D И DPM КОДОВЕ ОТ OMRON MICROSCAN

20 ноември 2023

Детайлно анализиране
Процесът на анализ при откриване на дефект се извършва посредством цветово кодиране. Различни участъци от изледваният баркод могат съответно да бъдат анализирани, за да се постигнат по-добри резултати.

Инспекция при висока разделителна способност
Такава инспекция е възможна благодарение на интегрираната 5 мегапикселова камера, която позволява прочитане и анализ на всяка пет стотна на милиметъра от височината на баркода. Това надхвърля изискващият минимум на ISO 15416 – ten-scan average.

Опция за множество верификации
Множество кодове, включващи комбинация от линейни, двумерни (като Data Matrix, QR и Aztec код) и наслоени линейни кодове (като PDF 417, Micro PDF и други) на един етикет, могат да бъдат едновременно верифицирани.

LVS-9585
Ръчният DPM баркод верификатор LVS-9585 може да тества DPM, 1D и 2D кодове отпечатани върху етикети, като качеството на оценяване остава на най-високо ниво с всички необходими стандарти. Включва разширени възможности за осветление, спомагащи прочита и процесът на верификация. Новата функционалност за автоматично проследяване и възможността да се преминава в различни степени на осветеност позволява на потребителите да откриват и верифицират по-лесно изследваният DPM символ върху дадената повърхност.

LVS-9570
LVS-9570 e широкообхватен верификатор произведен с цел лесно и удобно верифициране на качеството на принтираните 1D символи в съответствие със SO/IEC, ANSI, GS1, and UDI
стандарти. Представляващ линеен скенер с вградена камера, прихващането на символите се изпълнява чрез плъзгане върху равната повърхност като ориентацията на верифициране може да е от ляво надясно или от горе надолу.


LVS-9510
Единствен по рода си верификационен работен плот изпълняващ всички девет ISO/ANSI параметри за линейни (1D) и двуизмерни (2D) баркодове, има възможността да открие всякакви дефекти породени от производство и да извърши съответното валидиране. Също така LVS-9510 верифицира и двумерни кодове, като дава репорт по приложени стандарти или на зададени предварително параметри от оператор. Системата автоматично подготвя процесите, необходими за оценка на кода, след което идентифицира и осветява проблемните места на изследваният баркод.