Към съдържанието

Начало /

Новини /

MicroHAWK F440-F – Най-малката в своя клас интелигентна камера за машинно зрение

MicroHAWK F440-F – Най-малката в своя клас интелигентна камера за машинно зрение

15 септември 2023

OMRON, световен лидер в решенията за индустриална автоматизация, обяви пускането на пазара на новата интелигентна камера OMRON MicroHAWK F440-F. Тази изключително функционална интелигентна камера с 35 кадъра в секунда и 5-мегапикселов монохромен сензор за глобален затвор осигурява изключителна производителност на почти всяко приложение за машинно зрение.

Ултракомпактната F440-F може да се похвали с множество функции, които я правят забележително решение в индустрията. Съвместимостта с обектив C-mount и поддръжката на опции за външно осветление позволяват на потребителите да оптимизират настройките си за изображения. В допълнение, компактният размер на F440-F я позиционира като най-малката интелигентна камера в своя клас, идеална за среда с ограничено пространство. Интуитивният инструмент за настройка AutoVISION на OMRON позволява бърза и лесна конфигурация на много сложни приложения, като дава възможност на потребителите да постигнат оптимална производителност на изображенията за много кратко време.

Осигурявайки безпроблемна интеграция и свързаност, MicroHAWK F440-F поддържа различни комуникационни протоколи, включително Digital I/O, RS-232, Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP™ и PROFINET. Опциите за захранване са еднакво гъвкави, като F440-F поддържа както захранване през Ethernet (PoE), така и директно 24V захранване.