Към съдържанието

Начало /

Новини /

Ръчен DPM скенер OMRON V450-H

Ръчен DPM скенер OMRON V450-H

09 август 2023

Ръчният скенер V450-H е проектиран специално за четене на индустриални директни марки (DPM). Това специално създадено устройство предефинира стандартите за издръжливост и производителност в индустрията. Покрива включително стандарт IEC-60068-2-31 за Удари от грубо манипулиране и ISO-16750-5 за устойчивост към химикали.

V450-H разполага с алгоритми за декодиране X-Mode на OMRON, които осигуряват постоянна четливост на повредени, изкривени или предизвикателни директно маркирани кодове при забележителни скорости на декодиране. С най-добрата производителност в класа си, повечето приложения не изискват настройка, което осигурява несравнимо удобство за работа на потребителите. Настройката на V450-H за по-сложни приложения е лесно, благодарение на потребителския интерфейс WebLinkPC. Този интуитивен и удобен за потребителя интерфейс опростява процеса на конфигуриране, като го прави лесен дори за трудни задачи за сканиране.

Оборудван с IP65 капсулована станция за зареждане, V450-H позволява безпроблемно предаване и приемане на данни през Bluetooth в обхват до 100 метра. Безжичният скенер може да се похвали с впечатляващ капацитет от над 50 000 сканирания при пълно зареждане и се предлага с вграден индикатор за батерията за подобрена оперативна ефективност. Освен в безжичен вариант, V450-H се предлага и във вариант с кабел.

Създаден да издържа на най-суровите индустриални среди, скенерът V450-H надминава очакванията. Неговият здрав корпус понася падане от 2,45 метра и е устойчив на широка гама индустриални течности и химикали, включително моторно масло и спирачна течност. Този здрав дизайн гарантира дълготрайна и надеждна работа.

Ръчният OMRON V450-H DPM пасва на широка гама от приложения в различни сектори, включително производство, логистика и автомобилостроене.

Повече информация за ръчния скенер V450-H може да намерите на: https://industrial.omron.eu/en/products/v450-h