Към съдържанието

Начало /

Новини /

БЕЗГРАНИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ С ЧЕСТОТНИ РЕГУЛАТОРИ СЕРИЯ GA700 НА YASKAWA

БЕЗГРАНИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ С ЧЕСТОТНИ РЕГУЛАТОРИ СЕРИЯ GA700 НА YASKAWA

13 май 2024

Yaskawa представя фамилията променливотокови честотни задвижвания за индустриални приложения GA700, която се отличава с възможности за бърза инсталация и настройка, висока надеждност и превъзходна производителност.

Моделите от серия GA700 разполагат с богата библиотека от функции, които елиминират необходимостта от периферни устройства. За завършване на основната настройка са необходими само 5 минути благодарение на лесното окабеляване и вградените интелигентни функции.

С най-новите технологии за управление на синхронни и асинхронни двигатели фамилията GA700 осигурява превъзходно управление с минимална консумация на енергия.

Дизайнът, включващ печатни платки със специално защитно покритие, позволява работа при до 50°C без намаляване на мощността, а интегрираните функции за прогнозен мониторинг на експлоатационния живот предотвратяват внезапни повреди.

Мощни, надеждни и лесни за използване

Серия GA700 съчетава изключителна гъвкавост с компактни размери и множество интегрирани възможности, които позволяват безпроблемното внедряване във всяко промишлено приложение.

Богатият набор от интелигентни инструменти, като платформата за първоначално конфигуриране Startup Wizard, софтуерният модул за регистриране на данни, PC базираните инструменти за параметризиране, управление и логическо програмиране DriveWizard и DriveWorksEZ, както и удобното мобилно приложение с облачна свързаност DriveWizard значително улесняват инсталирането, поддръжката и отстраняването на проблеми и пестят на предприятията ценно време.

Инверторите GA700 са едновременно мощни, надеждни и лесни за използване. Те разполагат с гарантирано високо качество от световно ниво – запазена марка на бранда Yaskawa, както и с възможности за максимално интуитивно взаимодействие на оператора със системата.

Още предимства и възможности

  • Разширяема функционалност, обширна гама от модели до 355 kW;
  • Разнообразни приложения – транспорт, управление на преси, комплексни системи с мрежово свързани задвижвания, усъвършенствани приложения с висок клас на безопасност и др.;
  • Здрав и високоиздръжлив корпус, оптимизиран дизайн;
  • Клавиатура с хаптична обратна връзка;
  • Поддръжка на всички популярни комуникационни протоколи и мрежови топологии в индустрията – лесно адаптиране към всякакви изисквания в заводската автоматизация;
  • Поддържане на мрежовата комуникация дори при отпадане на основното захранване;
  • Безопасно програмиране без връзка към захранващата мрежа;
  • Намалено окабеляване при свързване с полеви контролер или PLC от по-високо йерархично ниво;
  • Векторно управление без настройка, режим EZ за прецизен контрол на индукционни и постоянномагнитни мотори
  • Оптимална надеждност, интегрирани функции за функционална безопасност от висок клас до STO SIL3.