Към съдържанието

Начало /

Новини /

АЛТЕРНАТИВНИ РЕШЕНИЯ ОТ ГЕМАМЕКС: Yaskawa (VIPA) 300S+ предлага функционален заместител на SIEMENS S300 до 2030г.

АЛТЕРНАТИВНИ РЕШЕНИЯ ОТ ГЕМАМЕКС: Yaskawa (VIPA) 300S+ предлага функционален заместител на SIEMENS S300 до 2030г.

24 октомври 2023

Ние отговаряме на последните промени в индустрията за автоматизация, като предлагаме складова наличност на съвместима алтернатива на SIEMENS S300. Системата за високоскоростно управление 300S+ на YASKAWA гарантира, че въпросната среда за управление е напълно оборудвана за бъдещето.
YASKAWA 300S+ е изключително привлекателна опция особено когато става въпрос за подмяна на съществуващи решения. Това е така защото I/O и аксесоарите са напълно съвместими с широкоразпространената на пазара система на SIEMENS. Всички хардуерни компоненти могат да се заменят с аналози и да се използват паралелно при смесена работа. Съществуващият софтуер може да остане непроменен. Нашият екип е на разположение, когато трябва да се направят корекции на програмите.
YASKAWA 300S+ е с безупречна надеждност и предлага ценово изгодна дългосрочна инвестиционна сигурност. Всички компоненти ще бъдат налични най-малко до 2030 г. Yaskawa произвежда процесорните чипове, с което се гарантират къси срокове на доставки.

Доказан високоскоростен капацитет
Системата 300S+ се е доказала в целия свят през последните 20 години и непрекъснато се развива. Текущата версия е около десет пъти по-бърза. С до 8 MB памет PLC процесорите предоставят значително повече място за съхранение на данни. Предлагат се редица други предимства пред предишните модели и всичко това на по-ниска цена. Могат да се инсталират до 32 разширителни модула.
Системата е особено гъвкава благодарение на предните конектори, подходящи за интегрирани I/O канали както и опцията за използване на налични в търговската мрежа SD карти. Удовлетворяват се най-високите стандарти относно интелигентно управление на съхранението, сигурността на данните и всеобхватни комуникационни възможности за работа със сложни протоколи. Такава е опцията за използване на интегрирана Ethernet връзка включително и голямо разнообразие от комуникационни стандарти.