Към съдържанието
Проекти инженеринг
GD350 - регулатор с много опции
GA700 - Безгранични възможности

ПАРТНЬОРИ

СФЕРИ НА ОБСЛУЖВАНЕ

Автоматизация

Автоматизация

Логически програмируеми контролери (PLC) и мрежови решения, отдалечени входове и изходи (remote I/O), индустриални компютри (IPC) и HMI технологии, които покриват нуждите на всяко приложение.

Електромобилност

Електромобилност

Предлагаме комплексен хардуер за бързо зареждане на електрически автобуси и автомобили, както и софтуер за наблюдение на зарядни станции.

Индустриални роботи

Индустриални роботи

Независимо дали самостоятелен, колаборативен или мобилен, ние разполагаме с подходящия тип робот, който е необходим за вашия конкретен случай.

Преимущества

10+

водещи фирми в индустриалната автоматизация

30+

години инженерингов и търговски опит

2000+

реализирани инженеринг проекта

ПРЕПОРЪКИ

Чрез фирма Гемамекс имаме достъп до последните модели в областта на честотните регулатори, системи за управление и софтуер. Реализирали сме подемни съоръжения с рекуперативно управление на задвижващите електродвигатели.
инж. Стоян Апостолов, водещ конструктор – електроконструктивен отдел

Краностроене Инженеринг

За времето на съвместната ни работа често сме се обръщали към Гемамекс за съвет в професионален аспект и те всеки път са давали изключително компетентно становище, с което правят нашата работа по-успешна. Винаги са готови да помогнат и с това се утвърдиха като наш основен инженерингов партньор.
Ася Петрова, мениджър

Вета Трейд ЕООД

Наред с прекрасното обслужване, навременните доставки и безспорното качество на техните продукти, ние получаваме висока добавена стойност, изразяваща се в получаването на компетентни съвети от техни специалисти, възможност за тестване на различни продукти и техническо съдействие при стартирането на нови проекти.
Тодор Тодоров, мениджър

Унион Кехлибар

Препоръчваме ГЕМАМЕКС като надежден, коректен и всеотдаен доставчик на компоненти за индустриална автоматизация. За 25 години съвместна работата ГЕМАМЕКС са се отличили като изключителни професионалисти в областта си с незаменима техническа подкрепа, бързо обслужване и навременни и точни отговори на въпросите и изискванията ни.
Мирослава Банкова, мениджър

БИМС ООД