Към съдържанието

Начало /

Нашата дейност

Нашата дейност

Гемамекс е създадена през 1991 г. и има за цел да обслужва индустриалната автоматизация в България.

Дистрибутираме мултинационални производители на марково оборудване от Япония като OMRON, YASKAWA, PATLITE, а от Китай и Тайван INVT, ESTUN и APEX DYNAMICS. Представяме Швейцарския производител на линейни мотори LINMOT и Австрийския производител TELE за мониторинг устройства. Предлагаме една богата палитра от продукти, които цялостно покриват области като сензорика, PLC, HMI, цифрови контролери, сервомоторика, честотни задвижвания , роботика, сигурност на машините и сигнализация . Удовлетворяваме нуждите на съвременното машиностроене съгласно изискванията на индустрия 4.0.

Предлагаме визуална инспекция на качеството посредством камери, AOI машини за печатни платки , както и машини за функционални тестове []с летящи пробници на SEICA. Техниката, която дистрибутираме работи надеждно години наред 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието.
Търговската ни дейност включва: доставки, складови наличности , логистика , консултации, обучение и сервиз. Предлагаме продукти отговарящи само на най-високи стандарти на качество и функционалност. Маркетинговата ни дейност обхваща съвременни форми на информационно предлагане както в специализирана периодика така и в ИНТЕРНЕТ с участие в изложения и др.

Гемамекс извършва също разнообразна инженерингова дейност в областта на управление на машини и технологични процеси. Реализирани са множество проекти за ХВП, краностроене, над 160 бетонови възли, машини за етикиране, преработка на пластмаси, управление на 33 камери за сушене на дървесина, асфалтови бази, машинни центрове, навивачни машини, машини за производство на тухли, пещи за термична обработка на метали, линия за производство на кабели, SCADA решения за технологични процеси, управление на цех за шоколад, управление на лиофилизатори, на тестови стендове и много други.

Произвеждаме зарядни станции за електрически превозни средства, с което участваме в опазването на околната среда. Разработките ни са подчинени на изискванията за енергийна ефективност и интернационалните стандарти.

Новопостъпилите при нас колеги могат да разчитат на обучение, кариерно израстване и участие в отговорни проекти.
Клиентите са удовлетворени от нашата лоялност и ценят компетентността ни относно всички аспекти на дейността ни.
В резултат на успешното ни търговско партньорство с близо 1200 фирми са произведени за страната и чужбина хиляди машини.
Смятаме, че мисията ни за активно участие в индустриалната автоматизация се изпълнява успешно и генерира благоприятна среда за синергични приложения.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001, което е допълнителна гаранция за професионализъм и качество.

Свалете сертификатите от линковете по-долу: