Към съдържанието

Партньори

Omron

Omron е японски производител на всички видове сензори, релета, крайни изключватели, продукти за безопасност, броячи, терморегулатори и таймери с номенклатура от над 200 000 продукта.

Yaskawa

Yaskawa е японски производител на честотни управления /инвертори/, задвижвания за помпи и асансьори, ескалатори, линейни и ротационни задвижвания, постояннотокови мотори, и мотори за шпиндели.

LinMot

LinMot / Linear Motors е швейцарска компания произвеждаща индустриални линейни задвижвания.

INVT

INVT е китайска компания базирана в Шензен и е лидер в производството на честотните управления /инвертори/, задвижвания за помпи и асансьори, ескалатори, линейни и ротационни задвижвания, системи за контрол на енергия.

APEX

APEX Dynamics, Inc. е тайвантска компания, произвеждаща високоточни планетарни редуктори за сервомотори.

Estun

Estun Automation е китайска компания базирана в Нанджинг и специализирана в производството на индустриални роботи, серво-задвижващи системи, електро-хидравлични серво системи, операторски терминали (HMI).

Oriental Motor

Oriental Motor Corporation японска компания, произвеждаща стъпкови мотори, серво мотори, безчеткови мотори, индустриални охлаждащи вентилатори, променливотокови мотори и линейни задвижвания.

IRE

I.R.E. е италианска компания основана през 1994 г., произвеждаща циментирани и емайлирани жични резистори и шунтове, резистори с метална кутия и алуминиеви корпуси.

Patlite

PATLITE е японска компания водещ производител на LED сигнално осветление, звукови аларми, визуални и звкукови комуникационни мрежи, които подобряват безопасността, въртящи се лампи, LED осветление

Tele

TELE HAASE GMBH е австрийска компания специализирана в прозизводството на мониторинг релета, релета за време, релета за мониторинг на фази. Някои от приложенията са за управление и защита на помпи и компресори.

Seica

Основана през 1986 г., Seica SpA е иновативна, високотехнологична компания, която разработва и произвежда водещи решения за тестване и селективно запояване на електронни платки и модули, както и flying probe машини.

Omron AOI

Omron предоставя пълна гама от SPI, AOI и AXI системи, които са лесни за използване и предлагат бързо генериране на програма за проверка. Тези решения отговарят на нуждите от инспекция на всеки производител на SMT.