С лансирането на новата серия температурни контролери E5GC празнината за 1/32 DIN контролер в семейството на E5_C ще бъде запълнена.

E5GC_190x232Миниатюризация
Наследяващ технологията и ефективността на вече утвърдената платформа Е5_С, E5GC доказва че миниатюризацията не води до липси в фукциалността.

В машини като екструдери,инкубатори или стерилизатори където мястото е ограничено,E5GC е елегантно решение характеризиращо се с огромен LCD дисплей уникален в своя клас. Контролерът е със свалящи се терминали за по удобно подвързване във варианти на отвертка и вариат push-in.

Лесна насройка
Открийте новите функции на E5_C семейстово по отношение на бързина на настройка с помощта на мощен ауто тунинг алгоритъм който прави излишни всякакви ръчни PID настройки.
Настройката на вашия контролер се е превъръща в детска игра, използвайки безплатния софтуерен продукт ThermoMini конфигуратор или професионалния  CX-Thermo софтуер където можете да програмирате логически операции или да следните процеса си с помоща на диаграми.

Новият YASKAWA U1000 матричен инвертор позволява и синхронни машини да бъдат задвижвани ефективно, като в същото време позволява енергийно ефективно регенериране на излишната спирачна енергия.

За разлика от конвенционалните инвертори, U1000 разполага с уникална технология, която е рядко използвана в приложенията с ниско напрежение и се гордее с някой изключително интересни предимства.

u1000U1000 – мощностен диапазон

3 ~ 200 V …. 240 V +10%/-15%, 28 A – 248 A

3 ~ 380 V …. 480 V +10%/-15%, 11 A – 414 A

U1000 е изключително ефективен инвертор базиран на най-новата матрична технология. С възможност за пълно регенериране на енергията, U1000 предлага огромен потенциал за спестяване на енергия, докато коефицентът на синусоидният входен ток и мощността е близък до 1 , с което се намалява стреса върху компонентите на мрежата, като трансформатори и електропроводи. С ултра-компактна форма U1000 е първият избор за иновативни, енергийно ефективни решения за задвижване с или без регенериране на енергия.

U1000 e A Клас за себе си

  • Прецизен контрол на асинхронни и синхронни двигатели с постоянни магнити с или без енкодер.
  • Високоефективнo AC към AC преобразуване.
  • Автоматична самонастройка по характеристиките на двигателя
  • Вграден EMC филтър
  • Вградена клавиатура с 13 езика
  • създаден за 10 години работа без подръжка.
4kvadr

Енергийно- eфективнo 4 квадра- нтно действие

clear_energy

Чиста енергия

fast

Бързо инста-лиране

malki_razmeri

До 50% по-малки размери

matri4na_tech

Инова- тивна матрична техноло- гия

safety

Вградена функци-онална безопас- ност

U1000 Спесификации:
Изходни характеристики (A) 3~200 VAC, 28 – 248 A3~400 VAC, 11 – 414 A
Приложения за мотори тип Асинхронен мотор, синхр. мотор с постоянни магнити,със или без енкодер
Максимална изходна честота 400 Hz
Интерфейсни възможности CANopenCC-LinkDeviceNETEtherCATEtherNET/IPMECHATROLINK – II + IIIModbus TCP/IPPOWERLINK

PROFIBUS-DP

PROFINET

Стандарти и UL508C, IEC/EN 61800-3, IEC/EN 61800-5-1, ISO/EN 13849-1 Cat.3 PLe, IEC/EN 61508 SIL3
предписания IP00, IP20/NEMA Kit (optional)

паркомястоУважаеми Kлиенти,

За Ваше удобство вече разполагаме с паркомясто пред офиса ни в София на ул. Лозенец 4. Моля използвате го когато решите да ни посетите на място, било то дори и само за едно кафе :)

Линейните мотори LinMot са високодинамични електромагнитни устройства с директно задвижване. Линейното движение се генерира без триене, без междинни механични редуктори, винтови двоици или зъбни ремъци. Моторът се състои само от две части: от плъзгач/плунжер и от статор.Engre_2014_08

Плъзгачът е направен от неодимови магнити, монтирани във високопрецизна тръба от неръждаема стомана. Статорът съдържа намотките на мотора, плъзгащите лагери на слайдера, енкодера за позиция и микропроцесор за мониторинг на мотора.

Стандартният каталог на LinMot включва широк обхват от индустриални линейни мотори за натоварвания от 33N до 2’500N. Достъпни са всякакви размери с различни дължини на слайдерите – общо над 500 различни линейни мотори взети заедно.

Гъвкави
LinMot линейните мотори могат да бъдат свободно позиционирани по цялата дължина на техния слайдер. Скоростта на придвижване и ускорението също могат да бъдат прецизно дефинирани. За още по-комплексни движения произволен брой профили на придвижване могат да бъдат съхранявани в сервоконтролера като криви, а моторът може да изпълнява движението с желаната скорост. Движението на линейния мотор също може да бъде синхронизирано с другo ротационно или линейно движение.Engre_2014_08

Динамични и прецизни
С линейните мотори могат да бъдат постигнати изключително динамични движения. Скорости от над 4 m/s и ускорения от над 400 m/s2 позволяват много кратки времена за позициониране и високи коефициенти на запълване на циклите. С елиминирането на компонентите, извършващи механична работа, като редуктори или зъбни предавки, линейните мотори могат да позиционират много прецизно като точността зависи от точността на тяхната измерителна система.

Надеждни
Вътрешните сензори за позиция измерват и следят текущата позиция на линейния мотор не само в покой, но и през цялото движение. Отклоненията в позицията се хващат веднага и се съобщават към системата за управление. Това гарантира високо ниво на оперативна сигурност и надеждно разпознаване на грешки. Поради липсата на елементи с триене като скоростни кутии или СВД за преобразуване на механична енергия, животът на изделието е дълъг, дори и при високи натоварвания.

Основни приложения
Замяна на пневматиката. Тъй като форм-фактора на LinMot линейните двигатели е близък до този на пневматичните цилиндри, те много често биват използвани за замяна на пневматични цилиндри.

Това е по-специално за случаите, в които са нужни повече от две позиции и позициите е нужно да бъдат променяни или динамиката и продължителността на живота на пневматичния цилиндър не са достатъчни. Линейния мотор предоставя възможността прецизно да се задава Engre_2014_08скорост и ускорение, което улеснява пускането и повишава стабилността на процеса.

Замяна на сервомотори. Линейните мотори са съвместими с ротационните сервомотори с техните принципи на управление и гъвкавост. При прилагане на линейни движения предимствата на линейните мотори ясно се открояват. Употребата им отхвърля нуждата от механични елементи като съединители, редуктори, ремъци, СВД, както и продължителната работа за проектиране.

Замяна на гърбични дискове. Механичните гърбични дискове повзоляват високодинамични движения, но те имат ограничена гъвкавост. Последователностите и профилите на движение могат да  бъдат настроени само чрез продължителен механичен труд.

Изключително високите динамични възможности на индустриалните линейни мотори и възможността да се адаптират профили на движение в управляващата програма, са довели до замяна на все повече и повече механични гърбични дискове с LinMot линейни мотори.